Aanbiedingen

Aanbiedingen2018-12-18T20:17:28+00:00
Bij de Amsterdam Huidkliniek hebben wij elke maand verschillende aanbiedingen. Hou deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de promoties en kortingen die wij hebben. Je kan je aanmelden voor de promoties door je gegevens achter te laten op onze promotiepagina’s. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.
couperose

Couperose Behandeling

Heeft u last van couperose in het gezicht en wilt u hier vanaf? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u. Deze behandeling is speciaal bedoeld om couperose in het gezicht te verminderen en zelfs te verwijderen. €44.95

acne treatment

Acné Behandeling

Onze bacteriedodende acnébehandeling kunt u nu boeken voor €59.95. Kom van je acné af door je gegevens achter te laten voor een behandeling door op bovenstaande foto te klikken

O2 Young

O2 Young “3-in-1” behandeling

Deze uitermate geschikte behandeling voor het verstevigen van je huid nu voor slechts €79.95. Laat uw gegevens achter door op bovenstaande foto te klikken.

Microdermabrasion

2-in-1 Basisbehandeling
met Microdermabrasie

Deze effectieve behandeling zorgt voor vermindering van oneffenheden in het gezicht en laat je huid weer stralen. Boek deze behandeling nu voor de actieprijs van €99.95. Klik op bovenstaande foto om doorgestuurd te worden naar de actiepagina!

2-in-1 Huidbehandeling met Microdermabrasie
en Torch behandeling

Gezichtsverzorging alleen voor vrouwen? Zeker niet! Deze behandeling is speciaal gemaakt voor de vaak iets dikkere en vettere mannenhuid. Probeer het nu voor €69.95.