Over2018-10-29T23:57:51+00:00

Over Amsterdam Huidkliniek


In onze moderne, rustieke spa’s willen we je dag transformeren en je elke weer opnieuw een fijn gevoel geven. Bij de Amsterdam Huidlkliniek bieden we je dienstverlening op maat voor je huid waardoor je je verwend voelt en je huid verjongd wordt. Er is voor ieder wat wils! Bij de Amsterdam Huidkliniek is er altijd een passend pakket beschikbaar speciaal voor jouw specifieke hulpvragen, en met alle benodigdheden voor je huidverzorging. Met onze verfrissende, voedende, stralende en vernieuwende behandelingen krijg je eindelijk de gezichtsverzorging die je nodig hebt en die aan al uw wensen voldoet. Elk behandelingspakket varieert in prijs en we bieden eenvoudige betaalmogelijkheden. Vraag één van onze vertegenwoordigers hoe je van start kan gaan.

Met vriendelijke groet,
Amsterdam Huidkliniek

Neem hiervoor contact op via: 020-7792410 of info@amsterdamhuidkliniek.nl

BOEK NU!
woman at desk

ONZE HUIDSPECIALISTEN

Onze huidspecialisten staan graag klaar voor al uw vragen omtrent huidverzorging. Met behulp van onze kennis, onze producten en de nieuwste apparatuur bereiken we de beste resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en het verminderen van rimpels, acne, rimpels, een verslapte huid, pigmentvlekken en couperose. Onze huidspecialisten geven u graag advies over uw huid en de passende gezichtsbehandeling.

Charissa
Charissa
Charissa is een senior schoonheidsspecialiste. Door haar vele jaren ervaring in het vak
heeft zij veel kennis vergaren. Charissa heeft niet alleen kennis over gezichtsbehandelingen maar ook kan zij u alles vertellen over onze producten en de werking daarvan. Zij is gespecialiseerd in huidverjonging en wil u hier graag bij helpen.
Shirin
Shirin
Shirin heeft haar opleiding tot schoonheidsspecialiste recent afgerond. Tijdens haar stage bij Amsterdam Huidkliniek heeft zij veel ervaring bij ons opgedaan, die zij nu tijdens haar werk kan toepassen. Shirin is vaardig in alle nieuwe technieken en is gespecialiseerd in het behandelen van acne.

 “Beautiful skin

doesn’t come

from makeup,
it’s from a

good facialist.”