Brightening gezichtsbehandeling2018-11-13T17:27:19+00:00

Project Description

Brightening gezichtsbehandeling

AFSPRAAK MAKEN

Brightening gezichtsbehandeling

AFSPRAAK MAKEN

50 minuten – €150

De behandeling zal starten met een huidanalyse, waarbij de conditie van de huid zal worden bepaald. Gevolgd door een oppervlaktereiniging van de huid met een multivitamine c reiniging. Vitamine c is een sterk anti-oxidant. Deze speelt een belangrijke rol in het afbreken van de melanine in de huid. Melanine is de grootste veroorzaker van pigmentverstoring.

Door middel van exfoliatie van de bovenste huidlaag met diamant tip zorgen we ervoor dat pigment zal worden verlicht. Deze speciale manier van exfoliatie zorgt ervoor dat de doorbloeding in de huid en het proces van aanmaak van nieuwe huidcellen worden gestimuleerd. Dit resulteert in een gezondere en egaler uitziende huid.

De ontgiftende gezichtsmassage zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden verwijderd uit de huid. Daarnaast zal het opname van vitamines in de huid
bevorderen.

Als afsluiting gebruiken we een brightening masker. De belangrijkste ingredienten zijn, kojic-acid en bijengif. Kojic-acid ontstaat uit schimmels van
paddenstoelen. Dit is een sterk antioxidant voor het verlichten van pigmentverstoring.

In combinatie met bijengif zal dit ingrediënt werken als een natuurlijke antibiotica. Het herstel van de huid zal plaatsvinden vanuit de onderliggende huidlagen voor optimale werking.

Wat moet ik thuis doen om de resultaten te bevorderen? Het is raadzaam tijdens de kuur thuis de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Wij kunnen u daarin adviseren!

GGD Gezondheidsverklaring