Memberships

Memberships2018-10-29T23:12:25+00:00

Bij de Amsterdam Huidkliniek hebben we voor iedereen een gezichtsbehandelingspakket op maat. Op wat voor manier u uw huid ook wil verbeteren, bij ons bent u aan het juiste adres! Het  gezichtsbehandelingspakket wordt zo voor u samengesteld dat u precies krijgt wat uw huid nodig heeft.  Heeft u een specifiek probleem waar u aan wil werken? Geef het aan bij onze huidspecialisten en zij zullen u adviseren over de bijbehorende producten en behandelingen.

In onze gezichtsbehandelingspakketten maken wij gebruik van de natuurlijke, parfumvrije producten van Venofye en Vinevera, waarvan u er 7 mee naar huis krijgt. Zo kunt u ook thuis verder werken aan uw huidverbetering voor een optimaal resultaat. . Naast de producten krijgt u ook gezichtsbehandelingen bij ons in de salon.

Naast de Basis-Premium-Premium pluspakket, hebben wij ook verschillende speciale pakketten: Acné zorgpakket| speciaal bedoeld voor de jonge huid met acné. De combinatie van gezichtsbehandelingen en producten zorgt voor een optimaal resultaat en zichtbare vermindering van acné.

Premium Mannenpakket| Ook voor de mannen hebben wij een optie. De huid van de man is vaak steviger en vetter, wat net wat andere zorg nodig heeft. Met ons Premium mannenpakket zal ook de huid van de man stralen.

Wilt u een van onze pakketten aanschaffen? Al deze pakketten zijn hier online aan te schaffen. Kunt u zich het hele bedrag niet in één keer veroorloven? Kom dan langs bij ons in de salon aan de Leidsestraat 28 in Amsterdam en vraag naar de verschillende betaalmogelijkheden. Hier kunnen wij u een optie bieden om te betalen in termijnen.

 

Voorwaarden Automatische Incasso

Algemene voorwaarden machtiging AHK 2018-2019

Let op dat je tijdens de incasso voldoende saldo hebt en dat het rekeningnummer niet (selectief) voor automatische afschrijvingen is geblokkeerd.

Het bedrag is bepaald op basis van het pakket die u heeft aangeschaft

Als het geld niet kan worden geïncasseerd of wanneer betalingsachterstand optreedt, kan je geen nieuwe afspraak maken tot het bedrag voldaan is.

Als je inschrijving is geweigerd, ingetrokken of beëindigd dan zijn we helaas genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. Eventuele invorderingskosten worden op je verhaald. Let
op: dit wil niet zeggen dat de verplichting tot betaling van het membership komt te vervallen. Hieronder vind je de algemene voorwaarden als je gebruikmaakt van digitaal machtigen van het
incasso:

● Er dient voldoende tegoed op de bankrekening te staan voor incasso.
● Alleen Europese bankrekeningen uit het SEPA gebied kunnen worden gebruikt.
● De rekening mag niet geblokkeerd zijn voor incasso.
● Je mag de incassotermijn niet zelf terugboeken. Als je het niet eens bent met een debitering
neem dan contact op met AHK.
● Tussentijds intrekken van de machtiging is niet toegestaan.
● Kosten van een Melding Onterecht Incasso (MOI) zijn voor rekening van degene die de AHK
heeft gemachtigd.
● De bankrekening mag niet tussentijds worden opgeheven.
● Bij een mislukte incasso wordt bij de eerstvolgende termijn de opgelopen achterstand ook geïncasseerd.

Incassodata membership 2018-2019

De membership in termijnen wordt afgeschreven in 4,6 of 8 termijnen, afhankelijk van de door u gekozen membership. De exacte datum kan een (werk)dag later zijn dan is weergegeven. De
maandelijkse incasso vindt plaats aan het eind van de maand rond de 28ste.

Hoe wijzig ik het rekeningnummer van de automatische incasso?

Je kunt het rekeningnummer waarvan de AHK de membership termijnen incasseert wijzigen via het info@amsterdamhuidkliniek.nl.