Over Onze Producten

Over Onze Producten2018-10-08T21:26:58+00:00

Bij de Amsterdam Huidkliniek werken wij met de professionele huidverzorgingslijnen van Venofye en Vinevera. Alle producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Daarnaast zijn ze parfum- en parabenenvrij en proefdiervrij.

Venofye
De kwalitatieve producten van Venofye worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke technologie, waarbij daarnaast wordt vastgehouden aan de traditionele waarden van het merk. Venofye combineert de nieuwste trend in de huidverzorging, slangen- en bijengif, met eeuwenoude ingrediënten zoals groene thee, collageen en vitamine A.

Bijengif:
Bijengif als ingrediënt in verzorgingsproducten is de nieuwste trend in huidverzorging. Met het aanbrengen van de producten wordt de huid als het ware voor de gek gehouden. De huid denkt dat
het is gestoken door een bij. Dit zorgt ervoor dat de productie van collageen in de huid wordt gestimuleerd en de bloedsomloop wordt verbeterd.

Slangengif:
Waarschijnlijk denkt u bij slangengif meteen aan de nadelige gevolgen. Als het wordt aangebracht op de huid heeft het echter alleen maar voordelen. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het gebruik van slangengif in verzorgingsproducten tijdelijk de spieractiviteit remt. Bij gebruik op de juiste manier zullen fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen, wat resulteert in een jonger uitziende huid.

Venofye Queen Bee Collection
Queen Bee Collection
Venofye Queen Bee product

Queen Bee collectie:
Deze lijn voorziet in al uw dagelijkse huidverzorging. Deze producten met hun unieke formule zorgen voor vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Verwen uzelf met onze Queen Bee collectie en straal als nooit tevoren!

Venofye Royal Jelly Bee product
Venofye Royal Jelly Bee Collection
Venofye Royal Jelly Bee collection

Royal Jelly Bee collectie:
Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de vaak gevoelige huid rondom de ogen. De Royal Jelly Bee lijn is uitermate zacht voor dit gebied. De producten bevatten een rijke hoeveelheid voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat lijntjes rondom de ogen zullen verminderen en uw ogen weer zullen stralen.

Venofye Apitoxin products

Apatoxin Collagen collectie:
Het hoofdingrediënt van deze collageen collectie is bijengif. De combinatie van bijengif met collageen zorgt voor een stevigere huid en jeugdige uitstraling. Daarnaast draagt deze collectie ook bij aan de zichtbare verminderen van pigmentatie.

Venofye Viperlift cream

Viperlift collectie:
De producten in de Viperlift collectie worden ontwikkeld met slangengif als basisingrediënt. Dit klinkt eng maar niks is minder waar. U ervaart alle positieve eigenschappen van dit gif op uw huid zoals vermindering van rimpels en expressielijnen. U krijgt uw natuurlijke gloed weer terug.

Venofye DroneBee Collection

Dronebee collectie:
Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze dagelijkse verzorging zorgt voor verfrissing en bescherming van de huid. Met deze producten krijgt u een jeugdige uitstraling en gladde huid.

Vine Vera
De huidverzorgingsproducten van Vine Vera worden wereldwijd gebruikt. Niet alleen vrouwen maar ook mannen hebben baat bij hun producten. Vine Vera staat voor langdurige huidverbetering, en heeft producten ontwikkeld voor elk huidtype. Vine Vera wil met haar producten iedereen een gevoel van luxe geven en daarmee bijdragen aan zichtbare huidverbetering.

Resveratrol:
Het hoofdingrediënt in de producten van Vine Vera is resveratrol. Resveratrol is een antioxidant afkomstig uit de schil van de blauwe druif, die vier keer zo sterk is als vitamine c. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit antioxidant bijdraagt aan verjonging van de huid. Daarnaast draagt het bij aan reiniging van het lichaam en de huid, waardoor oneffenheden zullen verdwijnen. Omdat het werkt van binnenuit helpt het de tekenen van huidveroudering te voorkomen.

Vitamine c collectie:
De vitamine c collectie voorziet in dagelijkse huidverzorging, met als hoofdingrediënt vitamine c. De huid krijgt dagelijks te maken met aantasting van buitenaf. Met deze producten wordt de huid
hiertegen beschermd.

Vine Vera Merlot Cleansing Kit
Vine Vera Merlot Refining Peeling

Merlot collectie:
Deze collectie werkt hydraterend voor de huid. Daarnaast werken de producten beschermend tegen de zon. De producten bevatten anti-huidverouderende ingrediënten en antioxidanten die
stimulerend werken voor de huid.

Vine Vera Shiraz product

Shiraz instentic collectie:
De Shiraz collectie is zo ontwikkeld dat met de producten het collageenproces in de huid wordt gestimuleerd, wat resulteert in een stevigere huid. Dit gebeurt met resveratrol als hoofdingrediënt.